Upoznavanje

Go down

Croatian Upoznavanje

Post by ajmecici on Thu Sep 06, 2018 2:01 pm


UpoznavanjeForum je nastao u želji da svoje znanje podjelim s drugima. Pa se tako nadam da budete i vi svoje samnom. U moru FB prepucavanja Savršenih mama htjela sam da okupim malo drugačije društvo. Dobrodošli su svi posebno oni koji mogu napisati nešto konkretno, bilo o sjedalicama, kolicima, opremi, dodacima, prometu, odgoju. Oni kojima je potrebna pomoć... ili pak oni koji bi se družili.

Što se tekstova tiče... Ono što pročitate na internetu je pročitano na netu. Ne kako bi se toga držali kao svete knjige. Osim recenzija dječije opreme u kojima ću se truditi biti što objektivnija postavljati ću i tekstove kao što je Najsigurnije sjedalo za autosjedalicu, koji su više odraz mog osobnog mišljenja i iskustva, što kao mame, što kao nekoga tko je u životu imao poprilično dodira s dječijom opremom i u svoj posao volio dovoljno da svoje znanje nadograđuje i da uživa u istraživanju. Ali to je samo moje mišljenje. Samo moje. I nemojte ga se hvatati kao pijan plota. Toliko.  

Svi će tekstovi biti urađeni na Hrvatskom i na Engleskom. Čim bude urađena Hrvatska recenzija potruditi ću se da postavim i Englesku. Prva Engleska recenzija je Cybex Priam recenzija.

Slobodno se predstavite.
avatar
ajmecici
Admin
Admin

Posts : 64
Join date : 2018-08-21
Location : Grič, crveni dvorac

View user profile http://ajmecici.forumotion.me

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum